32 54 08 84

Om os

Om Amarkansk Autoservice - Autoværksted i Kastrup

Hos Amarkansk Autoservice har vi over 35 års erfaring som bilværksted i Kastrup på Amager. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker, lige fra en 2CV til en Rolls Royce, og vi løser også gerne specialopgaver.

Vil du have et gratis tilbud på din opgave? Kontakt dit lokale autoværksted på Amager i dag på telefon 32 54 08 84.

Professionelt bilværksted i Kastrup

Søger du et bilværksted på Amager, der har styr på tingene, så er Amarkansk Autoservice et oplagt valg. Vores Autoværksted i Kastrup er CAC-Certificeret Ligeledes er alt vores værktøj årligt tillagt kvalitets- og præcisionskontrol. Det er med til at sikre, at der opretholdes den optimale kvalitet og sikkerhed, både for mekanikeren og for den enkelte kunde.

Kom om morgenen - Kør hjem om aftenen

På vores autoværksted i Kastrup udfører vi service og mindre reparationer på den samme dag. Skulle der under gennemgang af service og kontrolskema vise sig at være behov for yderligere reparationer, vil kunden blive kontaktet af værkstedet for nærmere aftale. Vi udfører aldrig ekstra reparationer, før vi har talt med kunden.

VI KLARER DET UMULIGE - MIRAKLERNE TAGER LIDT LÆNGERE TID!


Kontakt dit lokale bilværksted på Amager

Ønsker du at bestille en tid på vores bilværksted i Kastrup på Amager, så ring til tlf. 32 54 08 84  eller send en mail til amar-auto@mail.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere informationer omkring vores services, eller hvis du ønske at indhente et tilbud på din opgave.