32 54 08 84

Autoservice i Tårnby på Amager

Få repareret eller vedligeholdt din klassiske bil

Søger du et sted, der tilbyder autoservice på Amager, der kan reparere eller vedligeholde din klassiske bil? Så er du kommet til det rette sted. Amarkansk Autoservice tilbyder autoservice og autoreparation på Amager i vores store værksted i Kastrup. Vi har over 35 års erfaring inden for branchen, og vores dygtige medarbejdere kan løse stort set alle opgaver.

Kontakt os i dag på tlf. 32 54 08 84 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig af autoservice og autoreparation i Kastrup.

Professionelt bilværksted i Kastrup

Som et professionelt autoværksted har vi specialiseret os i klassiske biler. Vi kan dermed klare alle opgaver, når det kommer til serviceeftersyn, vedligeholdelse og autoreparation i Kastrup af  klassiske biler, herunder USA biler. Ved vores serviceeftersyn kontrollerer vi blandt andet bilens bremser, kobling og gearkasse. Du kan læse mere om vores serviceeftersyn her.

Kompetent rådgivning

Hos Amarkansk Autoservice i Kastrup tilbyder vi grundig rådgivning i forbindelse med vores reparationer og vedligeholdelser af de klassiske biler. Det gælder uanset, om det drejer sig om en større eller en mindre opgave. Vi sætter en ære i at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og du er derfor altid sikret en kvalitets autoservice eller autoreparation på Amager, hvis du vælger Amarkansk Autoservice til at udføre din opgave.

Hør mere om vores autoservice og autoreparation i Kastrup

Ønsker du at vide mere om vores autoservice i Kastrup, så ring til os på telefon 32 54 08 84 eller skriv til amar-auto@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi udfører alt autoreparation på Amager