32 54 08 84

Bilreparation i Kastrup på Amager

Amarkansk Autoservice er et professionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen. Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr.

Ring til telefon 32 54 08 84 hvis du ønsker at få et gratis tilbud på en bilreparation på Amager.

Kompetente automekanikere

Hos Amarkansk Autoservice har vi kun ansat de bedste automekanikere. Vores dygtige automekanikere har alle stor erfaring inden for branchen. Samtidig søger vi for, at alle vores automekanikere løbende deltager i efteruddannelser, så de hele tiden er i stand til at håndtere den teknologiske udvikling, der år efter år revolutionerer i bilbranchen.

Hos os får du kun professionel rådgivning

Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi altid kan give alle vores kunder en professionel rådgivning i, hvad der tjener deres biler bedst. Så tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et sted, hvor du kan få foretaget en professionel bilreparation på Amager.

Få et tilbud på din bilreparation i Kastrup

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din bilreparation på Amager, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 32 54 08 84 eller på vores mail amar-auto@mail.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker yderligere informationer om os.